Welcome to the Machineseeker Group

Beste klanten van Werktuigen,

Ik hoop dat u dit goed vindt. Mijn naam is Thorsten en ik ben de oprichter & CEO van de Machineseeker Group (Maschinensucher.de, Machineseeker.com, Machineseeker.nl & TruckScout24). Ik stuur u een e-mail omdat Werktuigen en Jaap sinds gisteren deel uitmaken van de Machineseeker Group. Als groep bereiken we maandelijks bijna zeven miljoen kopers. Daardoor zijn wij de nummer 1 voor gebruikte machines in Europa.

Jaap en ik hebben onze bedrijven meer dan 20 jaar geleden opgericht. En sindsdien hebben we allebei dezelfde strategie gevolgd: een echte partner zijn voor onze dealers. Wat betekent dat? Naast een advertentie wordt het dealerprofiel getoond, er wordt geen commissie in rekening gebracht en niemand wordt bevoordeeld. Net als Werktuigen beschouwt ook Machineseeker zichzelf als “Zwitserland”. De meeste van onze concurrenten behoren tot bedrijven die rechtstreeks concurreren met machinedealers. U kunt er zeker van zijn dat we ons uitsluitend zullen blijven richten op IT en marketing. Wij zijn uw partner, niet uw concurrent.

Jaap en zijn dochter Andrea zullen voor Werktuigen blijven werken. En we zullen veel in het platform investeren. Werktuigen.nl wordt per direct shirtsponsor van de Nederlandse superster Michael van Gerwen. Michael, Jaap en ik hebben een kort filmpje gemaakt – kijkt u zelf.

U kunt er zeker van zijn dat we elk contract zullen naleven. Als u geïnteresseerd bent om ook op Maschinensucher.de, Machineseeker.com, Machineseeker.nl & TruckScout24 te adverteren, neemt u dan gerust contact met mij op. Ik kijk uit naar uw feedback.

Met vriendelijke groet,

Thorsten Muschler